Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: connie lim Songtekst: morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: connie lim - morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van connie lim! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van connie lim en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals morning .

Origineel

The morning goes out in a black, backless dress Tired of waiting for me She goes out for tea Oh morning Forgive me morning The morning goes out with the mid afternoon She stays out late at the corner caf Oh morning Forgive me morning Now here I am again sitting alone with the nighttime Now here I am again sleepless and restless with nighttime CHORUS: Oh morning I think I know you but I really need another day to rest Oh morning I think I need you to save me from nighttime He holds me too tight The nighttime tells me that I am his only light I didnt know Forgive me morning The morning takes down her hair As she cries because I wasnt there The morning is always right But she gives in to night CHORUS I didnt know

 

Vertaling

De ochtend gaat uit in een zwarte, rugloze jurk Moe van het wachten op mij Ze gaat thee drinken Oh morgen Vergeef me, morgen De ochtend gaat uit met de middag Ze blijft tot laat in het café op de hoek Oh morgen Vergeef me morgen Nu zit ik hier weer alleen met de nacht Nu ben ik hier weer slapeloos en rusteloos met de nacht CHORUS: Oh morgen ik denk dat ik je ken maar ik heb echt nog een dag nodig om te rusten Oh morgen ik denk dat ik je nodig heb om me te redden van de nacht Hij houdt me te stevig vast De nacht vertelt me dat ik zijn enige licht ben Ik wist het niet. Vergeef me, morgen De ochtend haalt haar haren naar beneden Als ze huilt omdat ik er niet was De ochtend heeft altijd gelijk But she gives in to night CHORUS Ik wist het niet.