Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conor maynard Songtekst: tryin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conor maynard - tryin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tryin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conor maynard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conor maynard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tryin' .

Origineel

I've been watching you from here. Hoping that you'll overhear. My heart, it beats loud and clear. It`s all, it`s all for you. Anything I try and be. You can't help but oversee. Why can't you believe in me. You're blind, you're blind off of me. You know I want you. Been trying every. Way that I could do. Trying my best to prove. That I'm good for you. But as I face the truth. No it will never be you. I've been trying, trying, trying to be strong. But I, I, I was so wrong. Lying, lying to myself is all I do. Cause you've been doing this to me for so long. I came marching in this war. Cause fighting makes me want you more. Please don't go and prove me wrong. Girl can't you see that I love you. You know I want you. Been trying every. Way that I could do. Trying my best to prove. That I'm good for you. But as I face the truth. No it will never be you. I've been trying, trying, trying to be strong. But I, I, I was so wrong. Lying, lying to myself is all I do. Cause you've been doing this to me for so long [2x]. I've been trying, trying, trying to be strong. But I, I, I was so wrong. Lying, lying to myself is all I do. Cause you've been doing this to me for so long [2x]

 

Vertaling

Ik heb je vanaf hier in de gaten gehouden. Hopend dat je het zou horen. Mijn hart, het klopt luid en duidelijk. Het is allemaal, het is allemaal voor jou. Alles wat ik probeer en ben. Je kan er niets aan doen, maar ik zie het. Waarom kun je niet in mij geloven. Je bent blind, je bent blind van mij. Je weet dat ik je wil. Ik heb alles geprobeerd. Manier dat ik kon doen. Ik heb mijn best gedaan om te bewijzen. Dat ik goed voor je ben. Maar als ik de waarheid onder ogen zie. Nee, jij zult het nooit zijn. Ik heb geprobeerd, geprobeerd, geprobeerd om sterk te zijn. Maar ik, ik, ik had het zo mis. Liegen, liegen tegen mezelf is alles wat ik doe. Want je doet me dit al zo lang aan. Ik kwam marcheren in deze oorlog. Omdat vechten me meer naar jou doet verlangen. Ga alsjeblieft niet en bewijs mijn ongelijk. Meisje, kan je niet zien dat ik van je hou. Je weet dat ik je wil. Ik heb alles geprobeerd. Manier dat ik kon doen. Ik doe mijn best om te bewijzen. Dat ik goed voor je ben. Maar als ik de waarheid onder ogen zie. Nee, jij zult het nooit zijn. Ik heb geprobeerd, geprobeerd, geprobeerd om sterk te zijn. Maar ik, ik, ik had het zo mis. Liegen, liegen tegen mezelf is alles wat ik doe. Want je doet me dit al zo lang aan. Ik heb geprobeerd, geprobeerd, geprobeerd om sterk te zijn. Maar ik, ik, ik had het zo mis. Liegen, liegen tegen mezelf is alles wat ik doe. Cause you've doing this to me for so long [2x]