Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conrado e aleksandro Songtekst: cartaz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conrado e aleksandro - cartaz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cartaz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conrado e aleksandro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conrado e aleksandro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cartaz .

Origineel

Eu sonhei com você, eu quero me enfeitar. numa tarde assim, namorar.. Entre o azul do céu e o verde do mar. tanta coisa há ainda.. Amanhã tudo pode acontecer,. hoje a nossa vida é pequena.. Amanhã tudo pode anoitecer,. se você vem comigo eu não choro mais.. O que eu quero dizer, o teu sorriso atrai,. entre as coisas mais lindas.. Você me dá prazer, você me dá cartaz. é tudo o que eu preciso.. Amanhã tudo pode acontecer,. hoje a nossa vida é pequena.. Amanhã tudo pode anoitecer,. se você vem comigo eu não choro mais.. Tá ai o azul do céu, e o verde do mar,. tanta coisa ainda.. Você me dá prazer você me dá cartaz,. se você vem comigo eu não choro mais.. Eu não choro mais,. Se você vem comigo eu não choro mais.. By: Ana Rech :*

 

Vertaling

Ik droomde van jou, ik wil mezelf versieren. op een middag als deze, daten... Tussen de blauwe lucht en de groene zee. Er is nog zoveel... "Morgen kan alles gebeuren,... vandaag is ons leven klein... "Morgen kan alles donker worden... als je met me meekomt zal ik niet meer huilen... "Wat ik wil zeggen, je glimlach trekt,... van de mooiste dingen aan... "Je geeft me plezier, je geeft me een teken. Dat is alles wat ik nodig heb. "Morgen kan alles gebeuren,... vandaag is ons leven klein... "Morgen kan alles donker worden, als je met me meegaat zal ik niet meer huilen... "Er is het blauw van de lucht, en het groen van de zee,... zo veel meer... Je geeft me plezier, je geeft me een teken... als je met me meegaat zal ik niet meer huilen... Ik zal niet meer huilen... Als je met me meegaat, huil ik niet meer. Door: Ana Rech :*