Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conrado e aleksandro Songtekst: cowboy do trecho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conrado e aleksandro - cowboy do trecho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cowboy do trecho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conrado e aleksandro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conrado e aleksandro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cowboy do trecho .

Origineel

Moça você não sabe o perigo que eu sou. Eu sou pós graduado na arte do amor. Vai dizer, você nunca ouviu falar em mim?. Sou o cowboy do trecho, pode me chamar assim. Sou pau pra toda obra. Tem cachaça eu to bebendo. Onde tem moda de viola. Me chama que eu vou correndo. Chama eu pra mexer. Chama eu pra coisar. Chama eu pra beber. Sou do trecho, pode me chamar. Chama eu pro esquema. Chama eu pra coisar. Chama eu pro boteco. E põe o pen drive que tem C&A. Chama eu

 

Vertaling

Meisje, je weet niet hoe gevaarlijk ik ben. Ik ben afgestudeerd in de kunst van de liefde. Je bedoelt dat je nog nooit van me gehoord hebt? Ik ben de cowboy van het stuk, zo mag je me wel noemen. Ik ben een manusje-van-alles. Er is cachaça die ik drink. Waar er gitaarmuziek is. Bel me en ik kom er aan. Bel me om te verhuizen. Bel me om mijn ding te doen. Roep me om wat te drinken. Ik ben van het stuk, je kunt me bellen. Bel me om het te doen. Bel me voor een ding. Roep me naar de bar. En zet op de flash drive die C&A heeft. Bel me.