Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: consumed by fire Songtekst: lean on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: consumed by fire - lean on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lean on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van consumed by fire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van consumed by fire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lean on me .

Origineel

Stretch out your arms It's time to lay down your arms And help each other All our sisters and brothers When will we give up the fight It never was the fight to hurt each other All our sisters and brothers When you don't have the words To explain the hurt You can lean on me When the bullets start flying Lean on me When you're fighting for surviving Lean on me When you don't have a home You can lean on me See they say they know But when have they ever known how To help each other All their sisters and brothers When will we give up the fight It never was the fight to hurt each other All our sisters and brothers When you don't have the words To explain the hurt When you're walkin' through the fire Lean on me When you're feet are gettin' tired Lean on me When you don't have a home You can lean on me. To my brothers, for my sisters Here's my shoulder You can lean on me I won't stop trying Like I won't stop fighting Here's my shoulder You can lean on me When you're walkin' through the fire Lean on me When you're feet are gettin' tired Lean on me When you don't have a home You can lean on me.

 

Vertaling

Strek je armen uit Het is tijd om je armen neer te leggen En elkaar te helpen Al onze zusters en broeders Wanneer geven we de strijd op Het was nooit de strijd om elkaar pijn te doen Al onze zusters en broeders Wanneer je de woorden niet hebt Om de pijn uit te leggen Je kunt op mij leunen Wanneer de kogels beginnen te vliegen Leun op mij Wanneer je vecht om te overleven Leun op mij Wanneer je geen thuis hebt Je kunt op mij leunen Zie je, ze zeggen dat ze het weten Maar wanneer hebben ze ooit geweten hoe Elkaar te helpen Al hun zusters en broeders. Wanneer geven we de strijd op Het was nooit de strijd om elkaar pijn te doen Al onze zusters en broeders. Wanneer je de woorden niet hebt Om de pijn uit te leggen Wanneer je door het vuur loopt Leun op mij Als je voeten moe worden Leun op mij When you don't have a home Je kunt op mij leunen. Voor mijn broeders, voor mijn zusters Hier is mijn schouder Je kunt op mij leunen Ik zal niet stoppen met proberen Zoals ik niet zal stoppen met vechten Hier is mijn schouder You can lean on me When you're walkin' through the fire Leun op mij When you're feet are gettin' tired Lean on me When you don't have a home Je kunt op mij leunen.