Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: control denied Songtekst: consumed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: control denied - consumed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van consumed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van control denied! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van control denied en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals consumed .

Origineel

Your face is hiding deep inside my mind Your touch is on my tongue Your face is the deepest depths of my eyes The eyes inside my soul Once I was free, but now I am trapped Once I was trapped, but now I am free I taste the tears you bled I felt the fears you shed You thought I did not feel You thought I could not taste Consumed, escape through dreams Consumed, trapped by dreams Consumed, forever it seems Do you feel the pain that I feel? The pain that lives inside Do you wear the chains that I wear The ones that rub me raw Every time it is the same three words Every time the number speaks And when you see me and you think I am there You will know that it is just a dream

 

Vertaling

Je gezicht verstopt zich diep in mijn gedachten Jouw aanraking is op mijn tong Jouw gezicht is de diepste diepte van mijn ogen De ogen in mijn ziel Eens was ik vrij, maar nu zit ik gevangen Eens zat ik gevangen, maar nu ben ik vrij Ik proef de tranen die je bloedde Ik voelde de angsten die je vergoot Je dacht dat ik niet kon voelen Je dacht dat ik niet kon proeven Verbruikt, ontsnapt door dromen Verbruikt, gevangen door dromen Verbonden, voor altijd lijkt het Voel je de pijn die ik voel? De pijn die van binnen leeft Draag jij de kettingen die ik draag? Degene die me rauw wrijven Elke keer zijn het dezelfde drie woorden Elke keer als het nummer spreekt En als je me ziet en je denkt dat ik er ben zul je weten dat het maar een droom is