Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: clown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - clown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van clown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals clown .

Origineel

You love the way it makes me feel when I can't catch my breath Like walkin' on a high wire, Lord, it scares me half to death You're always high above me and I'm always fallin' down Our love's just a circus baby, and I'm just the clown And I'll do tricks for you, just like you want me to I'll do anything it takes just to hang around I'll paint a smile for you to cover up my frown 'Cause our loves a circus and I'm just the clown Everyone's in love with you, but they just look at me and laugh And I'll bet when they see me cry, they think it's just an act Ah, but someday when it's over and we bring the big top down You can say it was one big circus and I was just the clown And I'll do tricks for you, just like you want me to I'll do anything it takes just to hang around I'll paint a smile for you to cover up my frown 'Cause you love the circus, but you don't love the clown

 

Vertaling

Je houdt van de manier waarop het me laat voelen als ik geen adem kan halen Zoals lopen op een hoge koord, Heer, het maakt me half dood bang Jij staat altijd hoog boven me en ik val altijd naar beneden Onze liefde is gewoon een circus baby, en ik ben gewoon de clown En ik zal trucjes voor je doen, net zoals je wilt Ik zal alles doen wat nodig is om bij je te zijn Ik zal een glimlach voor je schilderen om mijn frons te bedekken Want onze liefde is een circus en ik ben slechts de clown Iedereen is verliefd op jou, maar ze kijken alleen maar naar mij en lachen En ik wed dat als ze me zien huilen, ze denken dat het maar een act is Ah, maar op een dag als het voorbij is en we de grote top naar beneden halen Kun je zeggen dat het één groot circus was en ik was maar de clown En ik zal trucjes voor je doen, net zoals je wilt Ik zal alles doen wat nodig is om bij je te zijn Ik zal een glimlach voor je schilderen om mijn frons te bedekken Want je houdt van het circus, maar niet van de clown