Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: even a fool would let go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - even a fool would let go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van even a fool would let go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals even a fool would let go .

Origineel

It's funny how love goes cause I know this could never work out But honey how love grows even though there's no reason to doubt This can never be you keep saying it's wrong Neither one of us is free still I wanna hold on When even a fool would let go cause he knows there's no use in trying Even a child would say no when he knows he'll end up crying Tell me now is it wise holding you when even a fool would let go My love has no reason like the words in a song that don't rhyme My love got no season I just know that it's there all the time Maybe just you and me I can't believe that's wrong Thinking about you and me makes me wanna hold on But even a fool would let go When even a fool would let go

 

Vertaling

Het is grappig hoe liefde gaat, want ik weet dat dit nooit kan werken Maar lieverd, hoe de liefde groeit, ook al is er geen reden om te twijfelen Dit kan nooit zijn jij blijft zeggen dat het verkeerd is Geen van ons beiden is vrij, toch wil ik vasthouden Zelfs een dwaas zou loslaten omdat hij weet dat het geen zin heeft om het te proberen. Zelfs een kind zou nee zeggen als hij weet dat hij uiteindelijk zal huilen Zeg me nu is het wijs om je vast te houden als zelfs een dwaas het zou loslaten Mijn liefde heeft geen reden zoals de woorden in een liedje dat niet rijmt Mijn liefde heeft geen seizoen ik weet alleen dat het er is de hele tijd Misschien alleen jij en ik, ik kan niet geloven dat dat verkeerd is Denkend aan jou en mij, wil ik me vasthouden But even a fool would let go When even a fool would let go