Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: help me make it through the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - help me make it through the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van help me make it through the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals help me make it through the night .

Origineel

Take the ribbon from your hair Shake it loose and let it fall Layin' soft upon my skin Like the shadows on the wall Come and lay down by my side Till the early mornin' light All I'm takin' is your time Help me make it through the night I don't care who's right or wrong I don't try to understand Let the devil take tomorrow Lord tonight I need a friend Yesterday is dead and gone And tomorrow's out of sight And it's sad to be alone

 

Vertaling

Haal het lint uit je haar Schud het los en laat het vallen Liggend zacht op mijn huid Zoals de schaduwen op de muur Kom en ga naast me liggen Tot het vroege ochtendlicht All I'm takein' is your time Help me de nacht door te komen Het kan me niet schelen wie goed of fout is Ik probeer het niet te begrijpen Laat de duivel morgen maar nemen Heer, vanavond heb ik een vriend nodig Gisteren is dood en weg En morgen is uit het zicht En het is triest om alleen te zijn