Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: i did the best i could

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - i did the best i could ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i did the best i could? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i did the best i could .

Origineel

(And I did the best I could with what I had) When I first met you I promised you the world And it was all because you were my favorite girl Pretty things like diamond rings and all the things you never had But I did the best I could with what I had I know you won't need a mansion on the hill a big fine car a chauffeur at the wheel But time passed on and things went wrong and all you ever got was said But I did the best I could with what I had And all I had was all the love in the world for one girl And the promise to try hard someway to get ahead But the promises I made are broken and betrayed But I did the best I could with what I had yes I did the best I could with what I had

 

Vertaling

(En ik deed het beste wat ik kon met wat ik had) Toen ik je voor het eerst ontmoette beloofde ik je de wereld En dat was allemaal omdat je mijn favoriete meisje was Mooie dingen zoals diamanten ringen en al de dingen die je nooit had Maar ik deed het beste wat ik kon met wat ik had Ik weet dat je geen herenhuis op de heuvel nodig hebt, geen grote auto en geen chauffeur aan het stuur. Maar de tijd verstreek en dingen gingen mis en alles wat je ooit kreeg was gezegd Maar ik deed het beste wat ik kon met wat ik had En alles wat ik had was alle liefde in de wereld voor een meisje En de belofte om hard te proberen om vooruit te komen Maar de beloftes die ik maakte zijn gebroken en verraden Maar ik deed het beste wat ik kon met wat ik had ja ik deed het beste wat ik kon met wat ik had