Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: i may never get to heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - i may never get to heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i may never get to heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i may never get to heaven .

Origineel

I walked with you and talked with you And held your loving hand We loved awhile and I lived awhile And I thought that fate had it planned Then someone stole my angel And I lost what I loved most I may never get to Heaven But I once came mighty close I may never play a golden harp Or spread celestial wings Or walk a golden staircase While the distant chorus sings But once I held your sweet love And felt your tender touch I may never get to Heaven But I didn't miss it much I may never get to Heaven But I once came mighty close

 

Vertaling

Ik liep met je en praatte met je en hield je liefdevolle hand vast We hebben een tijdje liefgehad en ik heb een tijdje geleefd En ik dacht dat het lot het gepland had Toen stal iemand mijn engel En ik verloor waar ik het meest van hield Ik zal misschien nooit in de hemel komen Maar ik kwam ooit heel dichtbij Ik zal misschien nooit een gouden harp bespelen Of hemelse vleugels spreiden Of op een gouden trap lopen Terwijl het koor in de verte zingt Maar eens hield ik je zoete liefde vast En jouw tedere aanraking gevoeld Ik kom misschien nooit in de hemel Maar ik heb het niet erg gemist Ik kom misschien nooit in de hemel Maar ik kwam ooit heel dichtbij