Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: it turns me inside out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - it turns me inside out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it turns me inside out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it turns me inside out .

Origineel

In a way I'm glad it's over Even though it's gonna hurt me once you're gone I can learn to live without you Give me time and I can make it on my own Lovin' you to me came easy Now losing you will change my life no doubt And in a way I'm glad it's over In another way it turns me inside out In a way I guess it's better Even though there's nothing good about goodbye But I know I couldn't hold you Now you've found your wings and you need room to fly And it's for sure I'm gonna miss you But I guess that's what goodbye is all about And in a way I'm glad it's over But in another way it turns me inside out On the one hand I know I'll be better off once you're gone But I find a lot of heartache on the other And I can't say I'll look forward to those nights I'll spend alone And I wonder w! ill there ever be another Loving you to me came easy Now losing you will change my life no doubt And in a way I'm glad it's over In another way it turns me inside out Yes, in a way I'm glad it's over But in another way it turns me inside out

 

Vertaling

Op een bepaalde manier ben ik blij dat het voorbij is. Ook al zal het me pijn doen als je weg bent Ik kan leren leven zonder jou Geef me tijd en ik red het wel alleen Van je houden was makkelijk voor me Nu jou verliezen zal mijn leven zonder twijfel veranderen En op een bepaalde manier ben ik blij dat het voorbij is Op een andere manier keert het me binnenstebuiten Op een bepaalde manier denk ik dat het beter is Ook al is er niets goeds aan een afscheid Maar ik weet dat ik je niet kon vasthouden Nu heb je je vleugels gevonden en je hebt ruimte nodig om te vliegen En het is zeker dat ik je zal missen Maar ik denk dat dat is waar afscheid over gaat En op een bepaalde manier ben ik blij dat het voorbij is Maar op een andere manier keert het me binnenstebuiten Aan de ene kant weet ik dat ik beter af zal zijn als je weg bent Maar aan de andere kant vind ik veel hartzeer En ik kan niet zeggen dat ik zal uitkijken naar de nachten die ik alleen zal doorbrengen En ik vraag me af of er ooit een ander zal zijn Van jou houden was makkelijk voor me Jou verliezen zal mijn leven zonder twijfel veranderen En op een bepaalde manier ben ik blij dat het voorbij is Op een andere manier keert het me binnenstebuiten Ja, op een bepaalde manier ben ik blij dat het voorbij is Maar op een andere manier keert het me binnenstebuiten