Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: looking through my glass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - looking through my glass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van looking through my glass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals looking through my glass .

Origineel

I looked into my future what did I see Nothing but a lonely face staring back at me I looked into my glass of wine and there to my surprise I saw my dream world fall apart right before my eyes Looking through my glass of cherry wine Trying hard to get you off my mind But all I see is love that didn't last Yes I can see it all just looking through my glass [ fiddle ] And now the glass is empty I'm down to my last dime Just one more drink that's all I need to ease my troubled mind So fill it up please Mister this one's got to last I've got a million years to spend just looking through my glass Looking through my glass...

 

Vertaling

Ik keek in mijn toekomst en wat zag ik? Niets dan een eenzaam gezicht dat naar me terugkeek. Ik keek in mijn glas wijn en tot mijn verbazing zag ik mijn droomwereld voor mijn ogen in elkaar vallen Kijkend door mijn glas kersenwijn hard proberend om je uit mijn gedachten te krijgen Maar alles wat ik zie is liefde die niet standhield Ja, ik kan het allemaal zien als ik door mijn glas kijk [fiddle] En nu is het glas leeg, ik ben tot mijn laatste dubbeltje gegaan Nog een drankje, dat is alles wat ik nodig heb om mijn onrustige geest te verlichten Dus vul het alsjeblieft Meneer deze moet lang duren Ik heb een miljoen jaar om door mijn glas te kijken Door mijn glas kijken...