Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: pop a top

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - pop a top ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pop a top? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pop a top .

Origineel

Pop a top again I think I'll have another round Another one my friend Then I'll be gone and you can let some other fool sit down I'd like for you to listen to a joke I heard today From a woman who said she was through and calmly walked away I tried to smile and did awhile but it felt so out of place Did you ever hear of a clown with teardrops streaming down his face Pop a top again All to me is misery and here I'm wasting time Cause a row of fools on a row of stools is not what's on my mind But then you see her leaving me is not what I prefer So it's either here a drinking beer or home rememberin' her Pop a top again

 

Vertaling

Ik denk dat ik nog een rondje neem. Nog eentje mijn vriend Dan ben ik weg en kun je een andere dwaas laten zitten Ik wil dat je luistert naar een mop die ik vandaag hoorde van een vrouw die zei dat ze er klaar mee was en rustig wegliep Ik probeerde te glimlachen en deed dat een tijdje maar het voelde zo misplaatst Heb je ooit gehoord van een clown met tranen die over zijn gezicht liepen Nog een keer een dopje erop Alles voor mij is ellende en hier verspil ik mijn tijd Want een rij dwazen op een rij krukken is niet wat ik in gedachten heb Maar dan zie je dat ze me verlaat, niet wat ik verkies Dus het is of hier een biertje drinken of thuis aan haar denken Nog een keer dopje erop