Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: she takes care of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - she takes care of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she takes care of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she takes care of me .

Origineel

She takes care of me whenever I need lovin' she takes care of me She's so good for me she don't tie me down but she takes care of me The colored light stand by as I pass through another town Just riding on the wind I'm not the kind to settle down And where the highway ends my baby's standing in the door She takes what I can give and nothing more She takes care of me... I can't promise her tomorrow I won't drift away Cause I might be in Dallas maybe down in Santa Fe She understands today it's really all that's on my mind I'll love her hard and leave the past behind She takes care of me...

 

Vertaling

Ze zorgt voor me als ik liefde nodig heb, ze zorgt voor me Ze is zo goed voor me ze bindt me niet vast maar ze zorgt voor me Het gekleurde licht staat aan als ik door een andere stad ga Just riding on the wind I'm not the kind to settle down En waar de snelweg eindigt, staat mijn baby voor de deur Ze neemt wat ik kan geven en niets meer Ze zorgt voor me... Ik kan haar niet beloven dat ik morgen niet wegdrijf Cause I might be in Dallas maybe down in Santa Fe Ze begrijpt dat vandaag het enige is waar ik aan denk I'll love her hard and leave the past behind Ze zorgt voor me...