Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: conway twitty Songtekst: spiders and snakes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: conway twitty - spiders and snakes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spiders and snakes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van conway twitty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van conway twitty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spiders and snakes .

Origineel

I remember when Loretta Lynn said you want to walk me home again And I said mhm yes I do And she said well I don't want to go right home And I'm the kind that don't want to be alone if you would I would too Ha ha and so we took a stroll and wound down by a swimmin' hole And she said do what you wonna do I don't care Mhm I got silly and I found me a frog in the water by a holler log And I said Loretta this frog's for you I don't like spiders and snakes and that ain't what it takes To love me like I want you to I don't like spiders and snakes and that ain't what it takes to love me Like I want to be loved by you [Steel] Well I think of that girl from time to time and I phone up when I got me dime And I say hello baby ain't you cool Ha ha she said do you remember when and you like to get together again If you do hey I see I'm just cool Ha ha well I am shy and so for awhile most of my lovin' was tough and smile Till she said come on over here I don't care Mhm mhm I would never say you might guess Still lookin' for somethin' but a sneak out of dress And she said... ha ha ha Yeah I don't like spiders and snakes...

 

Vertaling

Ik weet nog dat Loretta Lynn zei, wil je weer met me naar huis lopen En ik zei mhm ja dat wil ik And she said well I don't want to go right home En ik ben het soort dat niet alleen wil zijn als jij het zou willen zou ik het ook doen Ha ha en dus maakten we een wandeling en eindigden bij een zwemmeer En ze zei doe wat je niet wil doen, het kan me niet schelen Mhm ik werd gek en ik vond een kikker in het water bij een holler log En ik zei Loretta, deze kikker is voor jou. Ik hou niet van spinnen en slangen en dat is niet wat er nodig is Om van me te houden zoals ik wil dat je doet Ik hou niet van spinnen en slangen en dat is niet wat er nodig is om van me te houden Zoals ik door jou bemind wil worden [Steel] Nou denk ik van tijd tot tijd aan dat meisje en ik bel op als ik mijn dubbeltje heb And I say hello baby ain't you cool Ha ha ze zei weet je nog wanneer en wil je weer bij elkaar komen Als dat zo is dan zie ik dat ik gewoon cool ben. Ha ha nou ik ben verlegen en dus voor een tijdje was het meeste van mijn liefde hard en lachen Tot ze zei kom hier ik geef er niks om Mhm mhm ik zou nooit zeggen dat je zou kunnen raden Still lookin' for somethin' but a sneak out of dress En ze zei... ha ha ha Yeah I don't like spiders and snakes...