Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cool kids of death Songtekst: martwe disco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cool kids of death - martwe disco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van martwe disco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cool kids of death! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cool kids of death en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals martwe disco .

Origineel

Koniec Ukręciłem sobie głowę I nie muszę być już sobą, mieszam się łagodnie z tobą, unieważniam tą umowę Koniec Pogubiłem wszystkie myśli I nie dowiesz się, dlaczego powiedziałem, że ten sen już nigdy się nie przyśni Ref. Na ulicy taniec śmierci, jak tornado porwał wszystko Jednym makabrycznym gestem urządziłem martwe disco Koniec Twardy sopel wbiłem w serce Wszystkie dozwolone słowa zakazane są od nowa, już nie pytaj o nic więcej Koniec I już nic się nie wydarzy W tłumie Nie rozpoznasz mojej twarzy Koniec W oku cyklonu klaszczę w dłonie Za chwilę czarna dziura mnie pochłonie Ref. Na ulicy taniec śmierci, jak tornado porwał wszystko Jednym makabrycznym gestem urządziłem martwe disco

 

Vertaling

Einde van Ik heb mijn hoofd geschud En ik hoef mezelf niet meer te zijn, ik meng me zachtjes met jou, ik verbreek dit contract Einde Ik ben al mijn gedachten kwijt En je zult niet weten waarom ik zei dat deze droom nooit meer zal komen Ref. In de straat vaagde de dans van de dood, als een tornado alles weg Met een macaber gebaar regelde ik een dode disco Het einde Ik stak een harde ijspegel in het hart Alle woorden zijn weer verboden, vraag niet meer Het einde En er zal niets meer gebeuren In de menigte Je zult mijn gezicht niet herkennen Het einde In het oog van de cycloon klap ik in mijn handen In een moment zal het zwarte gat me opslokken Ref. In de straat vaagde de dans van de dood, als een tornado alles weg Met een macaber gebaar regelde ik een dode disco