Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cop shoot cop Songtekst: hung again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cop shoot cop - hung again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hung again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cop shoot cop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cop shoot cop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hung again .

Origineel

I guess I'll just get hung again tonight. It's the best way that I know to turn off the lights. I'll get reacquainted with the floor. It's like a joke you've heard before Except that you was laughing the other night. The lights are coming on over the Williamsburg. The trains sure take it slow over that bridge. Factory girls are in the street, But I just want something to eat And I don't think that they could scratch that itch. I don't know why I try. Another day, another lie. It's just like sticking needles in your eye. You get that sinking feeling when you're sunk. You pack your worries up inside a metal trunk. I guess I just need some time to think. I swear that I'd give up the drink If I could find a better way to get drunk. I don't know why I try. Another day, another lie. It's just like sticking needles in your eye.

 

Vertaling

Ik denk dat ik me vanavond maar weer ga ophangen. Het is de beste manier die ik ken om het licht uit te doen. Ik zal opnieuw kennis maken met de vloer. Het is als een mop die je al eerder hebt gehoord Behalve dat je de andere avond aan het lachen was. De lichten gaan aan boven Williamsburg. De treinen doen het zeker rustig aan over die brug. Fabrieksmeisjes zijn op straat, Maar ik wil gewoon iets te eten En ik denk niet dat ze die jeuk kunnen krabben. Ik weet niet waarom ik het probeer. Een nieuwe dag, een nieuwe leugen. Het is net als naalden in je oog steken. Je krijgt dat zinkend gevoel als je gezonken bent. Je stopt je zorgen in een metalen kist. Ik denk dat ik gewoon wat tijd nodig heb om na te denken. Ik zweer dat ik de drank zou opgeven als ik een betere manier kon vinden om dronken te worden. Ik weet niet waarom ik het probeer. Een nieuwe dag, een nieuwe leugen. Het is net als naalden in je oog steken.