Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cop shoot cop Songtekst: swimming in circles

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cop shoot cop - swimming in circles ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van swimming in circles? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cop shoot cop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cop shoot cop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals swimming in circles .

Origineel

Swimming in circles Undercurrent calling me home Vision is dimming Are you going to swallow me whole Are you going to swallow my soul Wrap me in your cool green arms Surround me with your sympathy Voices are memories It's the silence that's killing me I want to feel your gentle caress Will you show me your depth 'Cause I'm swimming in circles 'Cause I've tried so hard to be good since you been gone But everything seems to take so long And I've tried so hard to be good But every little lie I told is heavy like a sack of gold And it's pushing me down, pulling me down Every little lie I told keeps dragging me down I had a dream when I was a child I still remember it now A machine I could not understand Made a terrible sound, a terrible sound Now I'm falling asleep In the arms of the deep Drowning in your eyes 'Cause I've tried so hard to be good But every little lie I told is heavy like another stone And it's dragging me down, pulling me down, pushing me down, dragging me down Every little lie I told keeps dragging me down Now I'm falling asleep In the arms of the deep And I'm drowning in your eyes

 

Vertaling

Zwemmen in cirkels Onderstroom die me naar huis belt Visie dimt Ga je me heel doorslikken Ga je mijn ziel inslikken Wikkel me in je koele groene armen Omring me met je medeleven Stemmen zijn herinneringen Het is de stilte die me doodt Ik wil je zachte streling voelen Wil je me je diepte laten zien Omdat ik in cirkels zwem Omdat ik zo hard heb geprobeerd goed te zijn sinds je weg bent Maar alles lijkt zo lang te duren En ik heb zo mijn best gedaan om goed te zijn Maar elke kleine leugen die ik vertelde, is zwaar als een zak goud En het duwt me naar beneden, trekt me naar beneden Elke kleine leugen die ik vertelde, sleept me steeds naar beneden Ik heb als kind een droom gehad Ik herinner het me nog steeds Een machine die ik niet kon begrijpen Maakte een vreselijk geluid, een vreselijk geluid Nu val ik in slaap In de armen van de diepte Verdrink in je ogen Omdat ik zo mijn best heb gedaan om goed te zijn Maar elke kleine leugen die ik vertelde, is zwaar als een andere steen En het sleept me naar beneden, trekt me naar beneden, duwt me naar beneden, sleept me naar beneden Elke kleine leugen die ik vertelde, sleept me steeds naar beneden Nu val ik in slaap In de armen van de diepte En ik verdrink in je ogen