Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corb lund Songtekst: chinook wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corb lund - chinook wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chinook wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corb lund! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corb lund en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chinook wind .

Origineel

I was born with the Chinook wind howlin in my ears That Rocky Mountain gusty shit, it dried me out for years Way back I think my grandpa had a rope horse by that name All I know is, God, here comes that old west wind again There's lotsa kinds of problems and there's lotsa kinds of pain Some will sweat the blazing sun and some rot in the rain Here we got the Chinook wind a blowin' every day It's gonna send the good dirt east and leave a terrible migraine Let her blow, let her blow Whisper me things that I don't know Let her blow, let her blow Let her blow away illusions like she melts the driftin' snow There comes a time I stood my ground and said I've had my fill Of that moisture sucking west wind roarin' in off them hills Before it flew me crazy I let it carry me away They told me, "Son you ain't the first, that breeze will drive a man insane" Let her blow, let her blow Whisper me things that I don't know Let her blow, let her blow Let her blow away illusions like she melts the winter snow If you need me you can find me here waitin' on a change Staring at the distance and askin' what it takes To make that old Chinook turn back and blow the other way And maybe if I'm lucky have it blow me home again

 

Vertaling

Ik ben geboren met de Chinook wind huilend in mijn oren. Die Rocky Mountain windvlaag, het droogde me uit voor jaren. Lang geleden denk ik dat mijn opa een touwpaard had met die naam Alles wat ik weet is, God, hier komt die oude westen wind weer Er zijn veel soorten problemen en er zijn veel soorten pijn Sommigen zullen zweten in de brandende zon en sommigen rotten in de regen Hier hebben we de Chinook wind die elke dag waait Hij stuurt de goede aarde naar het oosten en laat een vreselijke migraine achter Laat haar blazen, laat haar blazen Fluister me dingen die ik niet weet Laat haar blazen, laat haar blazen Laat haar illusies wegblazen zoals ze de drijfsneeuw doet smelten Er komt een tijd dat ik mijn mannetje sta en zeg dat ik genoeg heb gehad Van die vochtzuigende westenwind die van de heuvels komt Voordat het me gek maakte, liet ik het me meevoeren Ze zeiden me, "Zoon je bent niet de eerste, die bries zal een man gek maakt" Laat haar blazen, laat haar blazen Fluister me dingen die ik niet weet Laat haar blazen, laat haar blazen Laat haar illusies wegblazen zoals ze de wintersneeuw doet smelten. If you need me you can find me here waitingin' on a change Starend naar de verte en vragend wat er nodig is Om die oude Chinook terug te laten keren en de andere kant op te laten blazen En misschien als ik geluk heb, blaast hij me weer naar huis.