Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: coreon du Songtekst: bailando kizomba

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: coreon du - bailando kizomba ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bailando kizomba? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van coreon du! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van coreon du en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bailando kizomba .

Origineel

Suéltate y ven a qui A gozar junto a mi Tu boca me esta llamando Muévete para mi Muévete siempre así Aprieta fuerte mi mano Cuando estoy contigo nada nada esta prohibido Bailando pegados muy lento a tu lado Llenos de deseo estoy encendido Tu sigue mis pasos Vamos a soñar Aquí entre las sombras Bailando Kizomba Tu cuerpo me nombra Comienzo a sudar Te mueves en ondas Dibujando formas Bailando Kizomba Me quiero quedar Búscame, tiéntame Al final llévame Y cuélgate de mi cuello Nadie alrededor Yo y tu tu y yo Solo un reflejo en el suelo Cuando estoy contigo nada nada esta prohibido Bailando pegados muy lento a tu lado Llenos de deseo estoy encendido Tu sigue mis pasos Vamos a sonar Aquí entre las sombras Bailando Kizomba Tu cuerpo me nombra Comienzo a sudar Te mueves en ondas Dibujando formas Bailando Kizomba Me quiero quedar Amanheceu, amanheceu A lua se foi Ficamos tu e eu Amanheceu, amanheceu Bailando sem pés Seguimos tu e eu Aquí entre las sombras Bailando Kizomba Tu cuerpo me nombra Comienzo a sudar Cuando te mueves en ondas Se borran las formas Bailando Kizomba Me quiero quedar Tu y yo aqui entre las sombras Bailando Kizomba Tu cuerpo me nombra Comienzo a sudar Te mueves en ondas Dibujando formas Bailando Kizomba Me quiero quedar Me quiero quedar Me quiero quedar Bailando Kizomba Me quiero quedar Bailando, bailando Kizomba Contigo me quiero quedar Bailando, bailando Kizomba Contigo ate o sol raiar

 

Vertaling

Laat los en kom hier Om samen met mij van te genieten Je mond roept me Beweeg voor mij Beweeg altijd zo Knijp stevig in mijn hand Als ik bij je ben, is niets verboden Dansen te langzaam naast je gelijmd Vol verlangen sta ik in brand Je volgt mijn stappen Laten we dromen Hier in de schaduw Kizomba dansen Je lichaam noemt me Ik begin te zweten Je beweegt in golven Vormen tekenen Kizomba dansen ik wil blijven Vind me, leg me neer Neem me uiteindelijk En hang op mijn nek Niemand in de buurt Ik en jij jij en ik Gewoon een weerspiegeling op de grond Als ik bij je ben, is niets verboden Dansen te langzaam naast je gelijmd Vol verlangen sta ik in brand Je volgt mijn stappen Laten we klinken Hier in de schaduw Kizomba dansen Je lichaam noemt me Ik begin te zweten Je beweegt in golven Vormen tekenen Kizomba dansen ik wil blijven Amanheceu, amanheceu A lua se foi Wij maken uw eu Amanheceu, amanheceu Sem pà © s dansen We volgen jou en ons Hier in de schaduw Kizomba dansen Je lichaam noemt me Ik begin te zweten Als je beweegt in golven Vormen worden gewist Kizomba dansen ik wil blijven Jij en ik hier in de schaduw Kizomba dansen Je lichaam noemt me Ik begin te zweten Je beweegt in golven Vormen tekenen Kizomba dansen ik wil blijven ik wil blijven ik wil blijven Kizomba dansen ik wil blijven Dansen, dansen Kizomba ik wil bij je blijven Dansen, dansen Kizomba Met je stropdas of zonnestraal