Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corey cyr Songtekst: human has no name

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corey cyr - human has no name ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van human has no name? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corey cyr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corey cyr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals human has no name .

Origineel

It wont be long before the bombs Fall upon you and I my friend. So I look to the sky wondering why The world cannot make amends. Why do we fight all day and all night Without no sight of end? In a world gone wrong All hope is gone. Human turns and yearns to feel The feelings they hide inside. But when they realize what they have Their inside reality dies. Their minds have gone blind, lost with rage Lost with the rage in their eyes. In a world gone wrong All hope is gone. The winds blow softly to the tune Of the paradoxes drum. Driven madly by visions of those Who've gone mentally numb. Not thinking what's right for them May not be right for some. In a world gone wrong All hope is gone. Gentle is the night with the moon So overcast and wane. To drown the sorrows of today Along with tomorrow's pain. Just like that bottle human has poured All over his brains. In a world gone wrong All hope is gone.

 

Vertaling

Het zal niet lang duren voordat de bommen op jou en mij vallen, mijn vriend. Dus ik kijk naar de hemel en vraag me af waarom de wereld het niet kan goedmaken. Waarom vechten we de hele dag en nacht zonder zicht op het einde? In een wereld die verkeerd is gegaan is alle hoop verdwenen. De mens draait zich om en verlangt te voelen De gevoelens die ze van binnen verbergen. Maar als ze beseffen wat ze hebben sterft hun innerlijke realiteit. Hun geest is blind geworden, verloren door woede Verloren met de woede in hun ogen. In een wereld die verkeerd is gegaan is alle hoop verdwenen. De winden waaien zachtjes op de melodie van de trommel van de paradoxen. Waanzinnig gedreven door visioenen van hen die mentaal gevoelloos zijn geworden. Niet denkend wat goed is voor hen kan niet goed zijn voor sommigen. In een wereld die verkeerd is gegaan is alle hoop vervlogen. Zacht is de nacht met de maan Zo bewolkt en afnemend. Om het verdriet van vandaag te verdrinken Samen met de pijn van morgen. Net als die fles die de mens heeft gegoten Over zijn hersenen. In een wereld die verkeerd is gegaan is alle hoop verdwenen.