Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corey cyr Songtekst: so they tell me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corey cyr - so they tell me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so they tell me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corey cyr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corey cyr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so they tell me .

Origineel

So they tell me, I ain't gotta live on the street And they tell me, I got all the food I need to eat They tell me heat rises So how is hell beneath my feet? So they tell me, I gotta live a whole life to learn And they tell me, I gotta take the wide angled turn They tell me I'm too young I'm too young to crash and burn So they tell me, that all their rules is gold And they tell me, with no rules I have no road They even tell me son Dreams are too childish to have and hold So they tell me, there ain't nothin' that I can do And they tell me, I'll end up a big nothin' to But I'll tell you something You couldn't walk a mile in my shoes

 

Vertaling

Dus ze zeggen me dat ik niet op straat hoef te leven. En ze zeggen me, ik heb al het voedsel dat ik nodig heb om te eten They tell me heat rises Dus hoe is de hel onder mijn voeten? Dus zeggen ze me dat ik een heel leven moet leven om te leren En ze zeggen me dat ik de haakse bocht moet nemen They tell me I'm too young I'm too young to crash and burn Dus zeggen ze me, dat al hun regels goud zijn En ze zeggen me, zonder regels heb ik geen weg Ze zeggen me zelfs zoon Dromen zijn te kinderachtig om te hebben en te houden Dus vertellen ze me, dat er niets is wat ik kan doen En ze vertellen me, dat ik zal eindigen als een groot niets' om Maar ik zal je iets vertellen Je kunt nog geen kilometer in mijn schoenen lopen