Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corey hart Songtekst: break the chain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corey hart - break the chain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van break the chain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corey hart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corey hart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals break the chain .

Origineel

Does it ever end, tell me? Does it ever change colour Does it ever start feeling better While the rains keep reminding me Does it ever heal, show me Will it ever rise higher than All the secret pain hurting everything I only want to know love Break the chain Break the chain Can I draw the moon sleeping Can I paint the sky speaking All the slient words louder, louder still Free the universe Break the chain Break the chain I only want to know love When I lose my way, find me When I am afraid, soothe me When I cut I bleed, touch me Truth is everything I believe in Break the chain Break the chain I can run wild raise my arms Reaching for the open sky I belong here where the light is strong I will lay my body down Imagine all the flowers again Break the chain

 

Vertaling

Houdt het ooit op, zeg het me? Verandert het ooit van kleur? Begint het ooit beter te voelen Terwijl de regen me eraan blijft herinneren Geneest het ooit, laat het me zien Zal het ooit hoger rijzen dan Al de geheime pijn die alles pijn doet Ik wil alleen liefde kennen Breek de ketting Breek de ketting Kan ik de slapende maan tekenen Kan ik de hemel schilderen die spreekt Al de zachte woorden luider, luider nog Bevrijd het universum Breek de ketting Breek de ketting Ik wil alleen liefde kennen Als ik de weg kwijt ben, vind me dan Als ik bang ben, kalmeer me Als ik snij en bloed, raak me aan Waarheid is alles waar ik in geloof Breek de ketting Breek de ketting Ik kan wild rondrennen en mijn armen omhoog steken Reikend naar de open hemel Ik hoor hier waar het licht sterk is Ik zal mijn lichaam neerleggen Stel me alle bloemen weer voor Breek de ketting