Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corky and the juice pigs Songtekst: the church

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corky and the juice pigs - the church ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the church? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corky and the juice pigs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corky and the juice pigs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the church .

Origineel

I belong to the church of the well-endowed man My member's big as a grizzly bear's head My pants can't hide the bulge God gave to me I'm proud of the width and the length of my part You should see me break the young girls' hearts I always draw a crowd when I take a pee Well I don't mean to brag but my main piece drags And when I got to bed the mattress sags It's hard to doze when you're long as a firehose Oh lemmee tell ya... We belong to the church of the well-endowed man If you measured us in feet we'd be over ten Thank you Lord for making us well-endowed men

 

Vertaling

Ik behoor tot de kerk van de welgestelde man Mijn lid is zo groot als het hoofd van een grizzlybeer Mijn broek kan de bobbel die God mij gaf niet verbergen Ik ben trots op de breedte en de lengte van mijn onderdeel Je zou me de harten van de jonge meisjes moeten zien breken Ik trek altijd een menigte als ik plas Nou, ik wil niet opscheppen, maar mijn hoofdstuk sleept En toen ik naar bed ging, zakt de matras Het is moeilijk om in slaap te vallen als je een brandslang bent Oh lemmee vertel je ... We behoren tot de kerk van de welgestelde man Als je ons in voet zou meten, zouden we meer dan tien zijn Dank u Heer voor het maken van ons begiftigde mannen