Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cormega Songtekst: endangered species

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cormega - endangered species ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van endangered species? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cormega! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cormega en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals endangered species .

Origineel

Dress don't impress me Ain't no love, your death won't affect me How dare you? Think I fear you or won't retaliate Nigga, bring it to me, I'll strike immediately I see the envy, you lust what I posses Guns at my address await you You slept, I'ma erase you, I don't hate you I never gave you a reason, but fuck it, bring it You wanna, put my life in your hands like dice I got money in the bank, you ain't stop Your jealousy mixed up, appear more clear, strategy's more severe I'm on your mind so much you see me in your mirror I'll crush you and won't hesitate to buck you Can't rock me to sleep, I don't trust you I'm not prey, I'ma fuck a predator I'ma still be here while you're dead and gone These animals wild life, niggas wanna challenge me Snake mothafuckas with guerrilla mentalities Cats be spineless, to alkaline batteries Enter the picture, and switch up anatomies You must've forgot, I got guns too And sons who will take your miserable life from you What the fuck you think if sleeping is a weakness amongst the illest I hung with killers, slung with dealers, my gun the illest In the projects, the fully automated sterling Will make your world end so fast And shatter like a coke glass with too much heat Too much beef is hard to digest, you can't defy death Your man can die next when I press the trigger Direct shots'll hit you fatally, I play for keeps Stay away from me, we not peoples, we not equal When it's on, ends, there's not a sequel Life will leave you when I squeeze, duke I know rage is blind but I'ma see you It's only right, apologies to your only kin and lonely wife 'Cus you ain't coming home tonight These animals wild life, niggas wanna challenge me Snake mothafuckas with guerrilla mentalities Cats be spineless, to alkaline batteries Enter the picture, and switch up anatomies Nothing sweeter than revenge, the vengeance is splendid Your body extended, white chalk and forensics I'm prepared, never scared, you the least of my fears My niggas shed blood, your niggas shed tears I'm like a soldier, your life is over I'ma strike like a cobra and smile like the joker You a statistic, your shit all twisted I unleash the beast without three sixes Wish we could've fixed it Now I'm staring at your moralized picture Streets cried with you but the beef died with you You wanted war? I complied with cha, I got to choose now I'm the prince of the street for laying you down I reign supreme, niggas never should've never came for me It's over la, close your eyes, when you die it's on the rise You got sent to God's kingdom for opposing mine

 

Vertaling

Jurken maken geen indruk op me Het is geen liefde, jouw dood zal me niet raken Hoe durf je? Denk je dat ik bang voor je ben of geen wraak zal nemen? Neger, breng het naar mij, ik zal meteen toeslaan Ik zie de afgunst, je begeert wat ik bezit Geweren op mijn adres wachten op je Je sliep, ik wis je, ik haat je niet Ik heb je nooit een reden gegeven, maar verdomme, kom maar op Je wilt, mijn leven in jouw handen leggen als dobbelstenen Ik heb geld op de bank, jij houdt niet op Je jaloezie is verwarrend, lijkt duidelijker, strategie is strenger Ik ben zo vaak in je gedachten dat je me in je spiegel ziet Ik zal je verpletteren en zal niet aarzelen om je te slaan Je kunt me niet in slaap wiegen, ik vertrouw je niet Ik ben geen prooi, ik neuk een roofdier Ik zal er nog zijn als jij dood en weg bent Deze dieren leven in het wild, niggas willen me uitdagen Snake mothafuckas with guerrilla mentalities Cats be spineless, to alkaline batteries Kom in beeld, en wissel van anatomie Je moet vergeten zijn, dat ik ook wapens heb En zonen die je ellendige leven van je zullen afnemen Wat denk je verdomme, als slapen een zwakte is bij de geksten. Ik hing met moordenaars, slingerde met dealers, mijn pistool was het slechtste. In de projecten, de volledig geautomatiseerde sterling Zal je wereld zo snel doen eindigen En versplintert als een coke glas met te veel hitte Te veel rundvlees is moeilijk te verteren, je kunt de dood niet trotseren Jouw man kan de volgende zijn die sterft als ik de trekker overhaal Directe schoten zullen je fataal raken, ik speel om te houden Blijf bij me vandaan, we zijn geen mensen, we zijn niet gelijk Als het op is, eindigt het, er is geen vervolg Het leven zal je verlaten als ik knijp, Duke Ik weet dat woede blind is, maar ik zal je zien Het is alleen maar goed, excuses aan je enige familie en eenzame vrouw 'Cus you ain't coming home tonight Deze dieren zijn wild, niggas willen me uitdagen Snake mothafuckas with guerrilla mentalities Cats be spineless, to alkaline batteries Enter the picture, and switch up anatomies Niets zoeter dan wraak, de wraak is prachtig Je lichaam uitgebreid, wit krijt en forensisch Ik ben voorbereid, nooit bang, jij bent de minste van mijn angsten Mijn niggas vergieten bloed, jouw niggas vergieten tranen Ik ben als een soldaat, jouw leven is voorbij Ik sla toe als een cobra en lach als de joker Jij bent een statistiek, je shit is helemaal verwrongen I unleash the beast without three sixes Ik wou dat we het hadden kunnen oplossen. Nu staar ik naar je gemoraliseerde foto Straten huilden met jou maar het vlees stierf met jou Wilde je oorlog? Ik heb aan cha voldaan, ik moet nu kiezen. Ik ben de prins van de straat omdat ik je neerleg. I reign supreme, niggas never should've never came for me It's over la, close your eyes, when you die it's on the rise You got sent to God's kingdom for opposing mine