Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corpo e alma Songtekst: amor bandido

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corpo e alma - amor bandido ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor bandido? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corpo e alma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corpo e alma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor bandido .

Origineel

Eu tô indo embora. Vou pegar o trem. Eu vou ir pra longe pra esquecer. Quem já me esquceu. Já chorei demais. Por um falso amor. Hoje eu aprendi que pra ser feliz. Tem que ter amor. Eu sou mesmo assim. Eu não volto atrás. Eu sou um poeta. Sou um menino sou sonhador. A vida ensina e dá lição. Para um aprendiz. Que sofreu de amor. E não foi feliz. Até hoje sofre de um mal de amor. Amor traiçoero amor bandido. Eu não quero mais. Hoje eu encontrei amor e carinho. Isso é bom demais. Eu vou pra balada. Vou dançar todas. Beber demais. Hoje eu tô feliz. Tô de bem com a vida. Hoje tenho paz

 

Vertaling

Ik ga weg. Ik neem de trein. Ik ga ver weg om het te vergeten. Die me al vergeten is. Ik heb te veel gehuild Por um falso amor. Vandaag heb ik geleerd dat om gelukkig te zijn. Tem que ter amor. Zo ben ik nu eenmaal. Ik ga niet terug. Ik ben een dichter. Ik ben een jongen, ik ben een dromer. Het leven leert en leert een les Voor een leerling. Die leed aan liefde Ik was niet gelukkig. Tot vandaag lijdt hij aan het kwaad van de liefde. Verraderlijke liefde, bandietenliefde. "Ik wil niet meer. Vandaag heb ik liefde en genegenheid gevonden. Dit is te goed. Ik ga naar de club. Ik ga de hele nacht dansen. Drink te veel. Vandaag ben ik gelukkig. Ik heb vrede met het leven. Hoje tenho paz