Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corpo e alma Songtekst: morenaça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corpo e alma - morenaça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van morenaça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corpo e alma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corpo e alma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals morenaça .

Origineel

Ai, morena, moreninha,morenaça. Eu fico louco toda vez que você passa. Ai, morena, moreninha,morenaça. por sua causa estou perdido na cachaça. Se eu não te vejo eu bebo de saudade de você. Morena quando te vejo. Eu bebo por não te ver. Saio para espairecer. Pra tentar te esquecer. E te encontro na rua. Vou pro primeiro boteco. e mando encher o caneco. Morena por causa sua. Ai, morena, moreninha,morenaça. Eu fico louco toda vez que você passa. Ai, morena, moreninha,morenaça. por sua causa estou perdido na cachaça (2X)

 

Vertaling

Oh, brunette, brunette, brunette. Ik word gek elke keer als je langskomt. Ik ben verdwaald in de drank door jou. Als ik je niet zie, zal ik met verlangen naar je drinken. Morena als ik je zie. Ik drink omdat ik je niet gezien heb. Ik ga naar buiten om mijn hoofd leeg te maken. Om te proberen je te vergeten. En ik vind je op straat. Ik ga naar de eerste bar en haal een navulling. Jij bent de reden dat ik brunette ben. Oh, brunette, brunette, brunette. Ik word gek elke keer als je langskomt. Oh, brunette, brunette, brunette. Door jou ben ik verdwaald in de drank (2X)