Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corpo e alma Songtekst: xote dos carentes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corpo e alma - xote dos carentes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van xote dos carentes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corpo e alma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corpo e alma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals xote dos carentes .

Origineel

Menina vem aqui ligeiro. Vem me dar teu cheiro. Vem me carinhar. Menina tô numa tristeza. Sótua beleza. Pra me consolar. Menina vem. Me dar teu calor. Menina vem. Me dar teu amor. Vem me dar chamego. Vem, vem, vem. Oi vem me dar carinho. Vem, vem, vem. Iô... iô, iô, iô, iô, iô...

 

Vertaling

Meisje, kom snel hier. Kom geef me je geur. Kom en streel me. Meisje, ik ben zo verdrietig. Sótua beleza. Pra me troost. Meisje, kom op. Geef me je warmte. Meisje, kom op. Geef me je liefde. Kom, kom, kom, kom, kom. Kom, kom, kom. Oi kom geef me wat liefde. Kom, kom, kom. Yo... Yo-yo, yo-yo, yo-yo, yo-yo...