Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: corrosion of conformity Songtekst: dark thoughts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: corrosion of conformity - dark thoughts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dark thoughts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van corrosion of conformity! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van corrosion of conformity en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dark thoughts .

Origineel

Today I woke up happy. There was something in the back of my mind. Creeping depression, manic and black. No way to get my happiness back. Dark Thoughts Misery Dark Thoughts Self pity Dark Thoughts There are no words Dark Thoughts There are no words No energy for suicide. I'm not that far gone. I'm caught in between. No solutions present themselves. Can't accept reality. I'm caught in between. Dull lingering feeling. Starting at the ceiling. Hum increases in my brain. Ringing in my ears Driving me

 

Vertaling

Vandaag werd ik blij wakker. Er was iets in mijn achterhoofd in mijn hoofd. Kruipende depressie, manisch en zwart. Geen manier om mijn geluk terug te krijgen. Donkere gedachten Ellende Donkere Gedachten Zelfmedelijden Donkere gedachten Er zijn geen woorden Donkere gedachten Er zijn geen woorden Geen energie voor zelfmoord. Zo ver ben ik nog niet. Ik zit er tussenin. Geen oplossingen dienen zich aan. Kan de realiteit niet accepteren. Ik zit er tussen in. Dof aanhoudend gevoel. Begint aan het plafond. Brom neemt toe in mijn hersenen. Gerinkel in mijn oren Drijft me