Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cosmo jarvis Songtekst: gay pirates

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cosmo jarvis - gay pirates ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gay pirates? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cosmo jarvis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cosmo jarvis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gay pirates .

Origineel

Verse 1 This water is too salty For me to even drink I'd rather walk the dreaded plank Than stay another week But it's you my love, you're my land ahoy And I'm sick of beaing beaten And whipped and lashed to death I want one night with no gang rape But I won't hold my breath But it's you my love, you're my land ahoy Yeah, you're my boy Chorus Yo Ho Sebastian Lets go far away Somewhere, where the captain won't be mad Yo Ho Sebastian I wanna love you good And we deserve much better than we've had Verse 2 They say they're gonna kill me If I look at you once more Pissed in my hammock yesterday So I'll sleep on the floor I'd be under the sea, but you hold me above And they put glass in my sandals So my feet would bleed all day And they forced me to wear them Or they said they'd make you pay I'd be under the sea, but you hold me above Cause you're the man i love Chorus Verse 3 The captain found out about us And ordered them to throw Us both overboard tonight Together we will go But I'm yours you know, and I'll love you still in hell And I hope they didn't tie up Your hands as tight as mine I'll see you on the bed Of this blue ocean babe sometime But I'm yours you know, and I'll love you still in hell And down we fell....and I'm singing Chorusx2 We deserve much better than we've had..

 

Vertaling

Vers 1 Dit water is te zout Voor mij om zelfs maar te drinken Ik loop liever over de gevreesde plank Dan nog een week te blijven Maar jij bent het, mijn liefste, jij bent mijn land ahoy En ik ben het zat om geslagen te worden En gegeseld en gegeseld tot de dood Ik wil een nacht zonder groepsverkrachting Maar ik zal mijn adem niet inhouden Maar jij bent het, mijn liefste, jij bent mijn land ahoy Ja, je bent mijn jongen Refrein Yo Ho Sebastian Laten we ver weg gaan Ergens, waar de kapitein niet boos zal zijn Yo Ho Sebastian Ik wil goed van je houden En we verdienen veel beter dan we hebben gehad Vers 2 Ze zeggen dat ze me gaan vermoorden Als ik nog één keer naar je kijk Pissed in my hammock yesterday So I'll sleep on the floor Ik zou onder de zee zijn, maar jij houdt me erboven En ze stopten glas in mijn sandalen Zodat mijn voeten de hele dag zouden bloeden En ze dwongen me ze te dragen Of ze zeiden dat ze je zouden laten betalen Ik zou onder de zee zijn, maar jij houdt me daarboven Cause you're the man I love Chorus Vers 3 The captain found out about us And ordered them to throw Ons beiden overboord te gooien vannacht Samen zullen we gaan Maar ik ben van jou, weet je, en ik zal in de hel nog van je houden En ik hoop dat ze je handen Je handen niet zo vast als de mijne Ik zie je wel op het bed Of this blue ocean babe sometime Maar ik ben van jou, weet je, en ik zal nog steeds van je houden in de hel. And down we fell....and I'm singing Chorusx2 We verdienen veel beter dan we hebben gehad...