Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: costello daniel rae Songtekst: dark moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: costello daniel rae - dark moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dark moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van costello daniel rae! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van costello daniel rae en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dark moon .

Origineel

Heyyy, Dark moon, ohh way up high up in the sky Tell me why, tell me why You've lost your splendor Mmm, Dark moon, what is the cause your love withdraws Is it because, is it because you've missed your love Mmm baby, Dark moon, ohh way up high up in the sky Tell me why, tell me why You've lost your splendor Ooo yay, Dark moon, what is the cause your love withdraws Is it because, is it because you've missed your love Heyyy, mortals have dreams of life's endless schemes But they don't realize, that love will sometimes bring Dark moon, ooo way up high up in the sky Tell me why, tell me why You've lost your splendor Dark moon, what is the cause your love withdraws Is it because, is it because you've missed your love Yay, mortals have dreams, of life's endless schemes But they don't realize, that love will sometimes bring A, Dark moon, ohh way up high up in the sky Tell me why, tell me why You've lost your splendor Mmm well, Dark moon, mmm what is the cause your life withdraws Is it because, is it because you've missed your love Hay, ohh way up high up in the sky Tell me why, tell me why Can't see you, Dark moon Mmm ohh way up high up in the sky Tell me why, tell me why Can't see you, Dark moon Ohh way up high up in the sky Tell me why, tell me why Can't see you, Dark moon

 

Vertaling

Heyyy, Donkere maan, ohh helemaal hoog in de lucht Vertel me waarom, vertel me waarom Je hebt je pracht verloren Mmm, Donkere maan, wat is de oorzaak dat je liefde zich terugtrekt Is het omdat, is het omdat je je liefde hebt gemist Mmm baby, Donkere maan, ohh weg hoog in de lucht Vertel me waarom, vertel me waarom Je hebt je pracht verloren Ooo yay, Donkere maan, wat is de oorzaak dat je liefde zich terugtrekt Is het omdat, is het omdat je je liefde hebt gemist Heyyy, stervelingen hebben dromen van het leven eindeloze regelingen Maar ze beseffen niet, dat liefde soms zal brengen Donkere maan, ooo hoog in de lucht Vertel me waarom, vertel me waarom Je hebt je pracht verloren Donkere maan, wat is de oorzaak dat je liefde zich terugtrekt Is het omdat, is het omdat je je liefde hebt gemist Ja, stervelingen hebben dromen, van de eindeloze plannen van het leven Maar ze beseffen niet, dat liefde soms zal brengen Een donkere maan, oh, zo hoog in de lucht Vertel me waarom, vertel me waarom You've lost your splendor Mmm nou, Donkere maan, mmm wat is de oorzaak dat je leven zich terugtrekt Is het omdat, is het omdat je je liefde hebt gemist Hoog in de lucht Vertel me waarom, vertel me waarom Ik kan je niet zien, Donkere maan Mmm ohh hoog in de lucht Vertel me waarom, vertel me waarom Ik kan je niet zien, Donkere maan Ohh hoog in de lucht Zeg me waarom, zeg me waarom Kan ik je niet zien, Donkere maan