Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count basie Songtekst: i don t stand a ghost of a chance with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count basie - i don t stand a ghost of a chance with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t stand a ghost of a chance with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count basie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count basie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t stand a ghost of a chance with you .

Origineel

I need your love so badly, I love you, oh, so madly But I don't stand a ghost of a chance with you! I thought at last I'd found you, but other lovers surround you And "I don't stand a ghost of a chance with you!" If you'd surrender just for a tender kiss or two You might discover, that I'm the lover meant for you And I'd be true, but what's the good of scheming I know I must be dreaming

 

Vertaling

Ik heb je liefde zo hard nodig, Ik hou van je, oh, zo gek Maar ik maak geen schijn van kans bij jou! Ik dacht dat ik je eindelijk gevonden had, maar andere minnaars omringen je En "Ik maak geen schijn van kans bij jou!" Als je je zou overgeven voor een tedere kus of twee zou je ontdekken, dat ik de minnaar ben die voor jou bedoeld is En ik zou waar zijn, maar wat is het nut van gekonkel Ik weet dat ik aan het dromen ben