Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count basie Songtekst: sent for you yesterday

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count basie - sent for you yesterday ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sent for you yesterday? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count basie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count basie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sent for you yesterday .

Origineel

Well, don't the moon look lonesome Shining through the tree Well, don't the moon look lonesome Shining through the tree Don't your house look lonesome When your baby packs up to leave Well, I sent for you yesterday An here you come today Well, I sent for you yesterday An here you come today You can help me, baby Go out treatin me that way Come back and love me, pretty baby Come back right away Come back and love me, baby Hurry up right away Dont you know that Im unhappy When you treatin me that way Well, I sent for you yesterday An here you come today Well, I sent for you yesterday An here you come today You can't love me, pretty baby And treat me that way Pretty baby Songwriters William 'count' Basie;Eddie Durham;James Andrew Rushing

 

Vertaling

Nou, ziet de maan er niet eenzaam uit Schijnend door de boom Nou, ziet de maan er niet eenzaam uit Shining through the tree Ziet je huis er niet eenzaam uit When your baby packs up to leave Wel, ik heb je gisteren laten roepen En hier kom je vandaag Wel, ik heb je gisteren laten komen En hier kom je vandaag Je kunt me helpen, baby Ga weg en behandel me op die manier Kom terug en hou van me, mooie baby Kom meteen terug Kom terug en hou van me, schatje Haast je meteen Weet je niet dat ik ongelukkig ben Als je me zo behandelt Nou, ik heb gisteren naar je gevraagd En hier kom je vandaag Nou, ik heb gisteren naar je gevraagd En hier kom je vandaag Je kan niet van me houden, mooie baby En me zo behandelen Mooie baby Songwriters William 'count' Basie;Eddie Durham;James Andrew Rushing