Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count the stars Songtekst: better off alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count the stars - better off alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better off alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better off alone .

Origineel

I know just how you feel, because i was just like you, and this story ends so fast, you burn your fingertips and you can't get back, the way you feel, this bitter year, you've wasted all of your tears, on the only one who had never even cared Say goodbye to me, because i know I'm better off alone You cut me up and down, like razorblades to my face, I still regret all the time, that has walked right passed me

 

Vertaling

Ik weet precies hoe je je voelt, want ik was net zoals jij, en dit verhaal eindigt zo snel dat je je vingertoppen verbrandt en je kunt niet terugkomen, hoe je je voelt, dit bittere jaar, je hebt al je tranen verspild, op de enige die er nooit om had gegeven Zeg vaarwel tegen mij, omdat ik weet dat ik alleen beter af ben Je sneed me op en neer, als scheermesjes in mijn gezicht, Ik heb nog steeds de hele tijd spijt, die recht langs me liep