Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count the stars Songtekst: fight the fade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count the stars - fight the fade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fight the fade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fight the fade .

Origineel

It's not so hard, to maybe pick up a phone First you cut my wrists Baby slash my throat but don't drive me home If it's not too late, because I still believe in fate Just like I love to hate and break you And now I fall in kind of deeper Because now we're closer And I've never felt so hardcore Just like the time we laid in bed all day And watched the whole fucking world just fade away Fight the fade with you, and never fall because i fight the fade with you Like a bullet to my gut when you touch my skin Now lay your head back And tell me all your tears goodnight Now we say goodnight

 

Vertaling

Het is niet zo moeilijk om misschien een telefoon op te pakken Eerst sneed je mijn polsen door Baby snijdt mijn keel door, maar breng me niet naar huis Als het niet te laat is, want ik geloof nog steeds in het lot Net zoals ik je graag haat en breek En nu val ik een beetje dieper Omdat we nu dichterbij zijn En ik heb me nog nooit zo hardcore gevoeld Net zoals de tijd dat we de hele dag in bed lagen En zag de hele verdomde wereld verdwijnen Bestrijd de vervaging met je en val nooit omdat ik de vervaging met jou vecht Als een kogel in mijn buik als je mijn huid aanraakt Leg nu je hoofd achterover En vertel me al je tranen welterusten Nu zeggen we welterusten