Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count the stars Songtekst: left in july

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count the stars - left in july ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van left in july? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals left in july .

Origineel

I can't stop to linger, I can't control my fingers And everyday is like one step closer and I can't explain Right now I think I'm about, to waste A day without a clue And wait around while you think of shit to say I want to know what she does to me Why every other words a hypocrisy Figure this one out it'll all make sense cause I was left in July There it goes, my innocence to whoever will rise above the rest There it goes, my innocence to whoever will rise above you Don't tell me - everything you want is so far away With everything you have is so tucked away Pieces of my life are lost and gone again Stupid little notes and three page rhymes I'm short of breath and over dressed and I Never heard you take it in when I try.... Maybe things will change, because maybe I will try...

 

Vertaling

Ik kan niet stoppen om te blijven hangen, ik heb geen controle over mijn vingers En elke dag is een stap dichterbij en ik kan het niet uitleggen Op dit moment denk ik dat ik ga verspillen Een dag zonder idee En wacht even terwijl je denkt aan shit om te zeggen Ik wil weten wat ze met me doet Waarom elke andere woorden een hypocrisie is Zoek deze uit, het zal allemaal logisch zijn, want ik werd achtergelaten in juli Daar gaat het, mijn onschuld aan iedereen die boven de rest zal uitstijgen Daar gaat het, mijn onschuld aan iedereen die boven je zal uitstijgen Zeg het me niet - alles wat je wilt is zo ver weg Met alles wat je hebt is zo weggestopt Stukken van mijn leven zijn verloren en weer verdwenen Stomme kleine aantekeningen en rijmpjes van drie pagina's Ik ben kortademig en over gekleed en ik Ik heb je nog nooit gehoord als ik het probeer ... Misschien zullen dingen veranderen, want misschien zal ik het proberen ...