Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count the stars Songtekst: one last day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count the stars - one last day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one last day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one last day .

Origineel

As we sank our souls into the last good moment well ever know yet could I stop to think about my actions, why I cant control them I know that, this could be, the last good think that Ill see so why should I, even try, to prove what I cant deny You waited, for this, to say Just give me one last day, I know you care about me you think about me, just one last day, I know its not that easy to say you need me Time is wasted by the hour and I forget how we got sour waiting in my patient bed for something that may nevere I know that, this could be, the last good thing that Ill see so why should I, even try, to prove what I cant deny How many things could change, when you cant recognize your own face and all these words I say, could they mean a thing one last day, I know you care about me, you think about me, just one last day, I know its not that easy to say you need me just one last day, this whole world is changing but were not fading just one last day, I know its not that easy, to say you need me

 

Vertaling

Terwijl we onze ziel in het laatste goede moment brachten, dat ik ooit nog wist, kon ik dat stop om na te denken over mijn acties, waarom ik ze niet kan beheersen Ik weet dat dit de laatste goede gedachte kan zijn die ik zie dus waarom zou ik zelfs proberen te bewijzen wat ik niet kan ontkennen Je wachtte hierop om te zeggen Geef me nog een laatste dag, ik weet dat je om me geeft je denkt aan mij, nog een laatste dag, ik weet dat het niet zo makkelijk is om jou te zeggen heb me nodig Tijd wordt met het uur verspild en ik vergeet hoe we zuur zijn geworden in mijn patiëntenbed te wachten op iets dat misschien nooit zal gebeuren Ik weet dat dit het laatste goede ding kan zijn dat ik zie dus waarom zou ik zelfs proberen te bewijzen wat ik niet kan ontkennen Hoeveel dingen kunnen veranderen als u uw eigen gezicht en zo niet herkent deze woorden zeg ik, zouden ze iets kunnen betekenen op een laatste dag weet ik dat je om me geeft, je denkt aan mij, nog een laatste dag, ik weet dat het niet zo gemakkelijk is om te zeggen dat je me nodig hebt nog een laatste dag, deze hele wereld verandert maar vervaagde niet alleen op een laatste dag weet ik dat het niet zo makkelijk is om te zeggen dat je me nodig hebt