Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count the stars Songtekst: pictures

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count the stars - pictures ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pictures? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pictures .

Origineel

Tell me this, could it be suddenly, I'm not like I once used to be, and I was all that I had, which wasn't all much in the end and this head, this heart, was breaking apart by the start, so long, im gone If this wasn't your plan, what was it then, to leave me like this, I can't understand the point of all that you've done with your time, in pictures your mine lift your head, out of bed and realize, that everything else is a lie, and when you wake will you say, "what was i doing that day" did you know when you go, there is nothing here left of me, did you know when you go, you take everything

 

Vertaling

Vertel me dit, kan het plotseling zijn, Ik ben niet zoals ik ooit was, en ik was alles wat ik had, wat uiteindelijk niet veel was en dit hoofd, dit hart, aan het begin uiteen viel, zo lang, ik ben weg Als dit niet jouw plan was, wat was het dan, om me zo achter te laten, kan ik niet begrijpen het punt van alles wat je met je tijd hebt gedaan, in foto's van jouw mijn til je hoofd op, uit bed en realiseer je, dat al het andere een leugen is, en als je wakker wordt, zeg je dan: "wat deed ik die dag" wist je wanneer je gaat, er is niets van mij over, wist je wanneer je gaat, je neemt alles