Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count the stars Songtekst: say anything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count the stars - say anything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say anything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say anything .

Origineel

I can't lie, girl I love your bruises Your silk hands, a voice that leaves me useless And there I am, a boy with no excuses I'm wide awake, but I can't get off the ground If every story starts from here, than every story ends right here Just say anything, I'll believe you Just say anything, I'll believe Your cigarette burns your liquor turns Waiting for the shit to hit the fan Just say anything... Straight faced, you shed your clothes for me now I slip away, as her eyes start to blow out A simple life, of waiting for the moment Where you can leave everything behind hold me under the satellites, call me deep in the moonlight

 

Vertaling

Ik kan niet liegen, meisje. Ik hou van je blauwe plekken Je zijden handen, een stem die me nutteloos maakt En daar ben ik dan, een jongen zonder excuses Ik ben klaarwakker, maar ik kom niet van de grond Als elk verhaal vanaf hier begint, dan eindigt elk verhaal hier Zeg gewoon iets, ik geloof je Zeg gewoon iets, ik geloof het Je sigaret verbrandt je sterke drank Wachten tot de shit de ventilator raakt Zeg gewoon iets ... Met een strak gezicht laat je nu je kleren voor me vallen Ik glijd weg, terwijl haar ogen beginnen te blazen Een eenvoudig leven, wachten op het moment Waar je alles achter kunt laten houd me onder de satellieten, bel me diep in het maanlicht