Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: count the stars Songtekst: what i m looking for

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: count the stars - what i m looking for ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what i m looking for? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van count the stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van count the stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what i m looking for .

Origineel

I know inside, I want to live It's just that I can't live like this The same old ways, the same old days The same old faces I'm looking for the right things to say When everything is crashing down on me When all you want to do is sit tight It's what I'm looking for in life And if we all just wait a while We'll get let down so easy now I'm heading out Why can't I just own up To all my faults and lack of luck And could this be the one thing that I truly believe These are my faults

 

Vertaling

Ik weet van binnen, ik wil leven Het is alleen dat ik zo niet kan leven Dezelfde oude manieren, dezelfde oude dagen Dezelfde oude gezichten Ik zoek de juiste dingen om te zeggen Als alles op me neerstort Als je alleen maar strak wilt zitten Dat is wat ik zoek in het leven En als we allemaal even wachten We zullen nu zo gemakkelijk in de steek worden gelaten Ik ga erop uit Waarom kan ik het niet gewoon opgeven? Aan al mijn fouten en gebrek aan geluk En kan dit het enige zijn dat ik echt geloof Dit zijn mijn fouten