Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: counting crows Songtekst: have you seen me lately

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: counting crows - have you seen me lately ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have you seen me lately? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van counting crows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van counting crows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have you seen me lately .

Origineel

Get away from me This isn't gonna be easy But I don't need you Believe me You got a piece of me But it's just a little piece of me And I don't need anyone And these days I feel like I'm fading away Like sometimes when I hear myself on the radio Have you seen me lately? I was out on the radio starting to change Somewhere out in America It's starting to rain Could you tell me the things you remember about me And have you seen me lately? I remember me And all the little things That make up a memory Like she said she loved to watch me sleep Like she said, "It's the breathing It's the breathing in and out and in and..."

 

Vertaling

Ga weg van mij. Dit zal niet makkelijk zijn Maar ik heb je niet nodig Geloof me. Je hebt een stukje van me Maar het is maar een klein stukje van mij En ik heb niemand nodig En deze dagen heb ik het gevoel dat ik wegkwijn Zoals soms wanneer ik mezelf op de radio hoor Heb je me onlangs nog gezien? Ik was op de radio en begon te veranderen Ergens in Amerika Het begint te regenen. Kun je me de dingen vertellen die je je van mij herinnert? En heb je me de laatste tijd nog gezien? Ik herinner me mezelf En al de kleine dingen die een herinnering vormen Zoals ze zei dat ze ervan hield om me te zien slapen Zoals ze zei, "It's the breathing Het is de ademhaling in en uit en in en..."