Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: counting crows Songtekst: suffocate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: counting crows - suffocate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van suffocate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van counting crows! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van counting crows en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals suffocate .

Origineel

Good morning baby, guess you wanna touch me now You wanna put your hands on my face Tell me you love me, Tell me you need me Don't say you love me Don't say anything... 'cause I am not that kind of man, I'm much less than you think I am... So many people are just like jesus, They drag all this weight, you can't see anything better... Don't know where they've been Or where they are Well tell me what the hell's the reason when we never get anywhere... But you want me to say "hey, it's okay..." But I'm so dizzy baby, just get the hell away from me... How can you breathe? How can you see? I can't even sleep when you're with me... I'm sick of summertime I know, all of the best things in life are unkind To be everything I could be, anything But all the time I'm thinking, "if I only had a pair of wings..." But you want touch me Just get your hands off me Don't touch me And baby, I can't see that you see How can you see? How can you breathe? I can't feel a thing when you're with me... I can't take it this way, I hope you understand, Don't you fucking touch me I can hardly stand to look at you How can you breathe? How can you see? How can you breathe? How can you see? I can't even sleep when you're with me How can you breathe? How can you see? I can't feel... I can't feel a thing... Can't feel a thing... Can't feel a thing... Can't feel a thing...

 

Vertaling

Goedemorgen schat, denk je dat je me nu wilt aanraken Je wilt je handen op mijn gezicht leggen Zeg me dat je van me houdt, Zeg me dat je me nodig hebt Zeg niet dat je van me houdt Zeg maar niets... want ik ben niet zo'n soort man, ik ben veel minder dan je denkt dat ik ben... Zoveel mensen zijn net als Jezus, Ze slepen al dat gewicht mee, je ziet niets beters... Weten niet waar ze geweest zijn Of waar ze zijn. Vertel me wat de reden is als we nooit ergens komen... Maar je wilt dat ik zeg "hé, het is oké..." Maar ik ben zo duizelig schat, ga verdomme bij me weg... Hoe kan je ademen? Hoe kan je zien? Ik kan niet eens slapen als je bij me bent... Ik ben ziek van de zomer. Ik weet dat de beste dingen in het leven onaardig zijn. Om alles te zijn wat ik zou kunnen zijn, alles Maar de hele tijd denk ik, als ik maar een paar vleugels had... Maar je wilt me aanraken Blijf met je handen van me af Raak me niet aan. En schat, ik kan niet zien dat jij ziet Hoe kun je zien? Hoe kan je ademen? Ik voel niets als je bij me bent... Ik kan er niet tegen op deze manier, ik hoop dat je het begrijpt, Raak me verdomme niet aan. Ik kan het nauwelijks verdragen om naar je te kijken. Hoe kun je ademen? Hoe kun je zien? Hoe kan je ademen? Hoe kun je zien? Ik kan zelfs niet slapen als je bij me bent Hoe kan je ademen? Hoe kun je zien? Ik kan niets voelen... Ik kan niets voelen... Ik kan niets voelen... Ik kan niets voelen... Ik kan niets voelen...