Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: courage my love Songtekst: bridges

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: courage my love - bridges ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bridges? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van courage my love! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van courage my love en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bridges .

Origineel

I wish you could see The Bridge that leads from you to me But every time you try to cross You always manage to get lost I've been waiting patiently For you to come and find me but This is hide and seek in the dark And now it seems you've left your mark on me This will never change It's funny how we both grew up the same You've had one too many second chances And I can't wait around for you to make up your mind Without a second glance you left me stranded I climbed I slipped I fell but at least I tried If you turn your back, I'll burn that Bridge My whole life is on repeat Pursuing you as you retreat I should have known you'd never stick around When every Bridge I ever built falls down Can't keep waiting patiently You'll never come and find me, well This is hide and seek in the dark And now it seems you've left your mark on me You will never change It's funny how you'll always up the same Yeah, you will never change I won't look back you'll never see me again You've had one too many second chances And I can't wait around for you to make up your mind Without a second glance you left me stranded I climbed I slipped I fell but at least I tried If you turn your back, I'll burn that Bridge You've had one too many second chances And I can't wait around for you to make up your mind Without a second glance you left me stranded I climbed I slipped I fell but at least I tried If you turn your back, I'll burn that Bridge

 

Vertaling

Ik wou dat je kon zien De brug die van jou naar mij leidt Maar elke keer als je probeert over te steken slaag je er altijd in om te verdwalen Ik heb geduldig gewacht Op jou om me te komen zoeken, maar Dit is verstoppertje spelen in het donker En nu lijkt het erop dat je je stempel op mij hebt gedrukt Dit zal nooit veranderen Het is grappig hoe we allebei hetzelfde zijn opgegroeid Je hebt al te veel tweede kansen gehad En ik kan niet wachten tot je een beslissing neemt Zonder een tweede blik liet je me achter ik klom, ik gleed uit, ik viel, maar ik heb het tenminste geprobeerd Als je je omdraait, verbrand ik die brug Mijn hele leven is aan het herhalen Jou achtervolgend terwijl je je terugtrekt Ik had moeten weten dat je nooit zou blijven Als elke brug die ik ooit gebouwd heb omvalt Ik kan niet geduldig blijven wachten Je zult me nooit komen zoeken, nou Dit is verstoppertje spelen in het donker En nu lijkt het erop dat je je stempel op mij hebt gedrukt Je zal nooit veranderen Het is grappig hoe je altijd hetzelfde blijft Ja, je zal nooit veranderen Ik zal niet omkijken, je zult me nooit meer zien Je hebt al te veel tweede kansen gehad En ik kan niet wachten tot je een beslissing neemt Zonder een tweede blik liet je me achter ik klom, ik gleed uit, ik viel, maar ik heb het tenminste geprobeerd Als je je omdraait, verbrand ik die brug Je hebt al te veel tweede kansen gehad En ik kan niet wachten tot je een beslissing neemt Zonder een tweede blik liet je me achter Ik klom, ik gleed uit, ik viel, maar ik heb het tenminste geprobeerd Als je je omdraait, zal ik die brug verbranden