Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: courage my love Songtekst: low

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: courage my love - low ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van low? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van courage my love! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van courage my love en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals low .

Origineel

[Verse 1] I've been listening I've got my ear to the ground I haven't heard a single sound that's familiar Your always whispering but your voice is not your own At least its not the one Ive known [Pre-Chorus] And I hope that someday you retrace your way back to me Don't say it's too late for us It's not to late for me Ohh [Chorus] High and low I've been looking for you Tell me where did you go to I, I moved so slow but I'm not moving toward you Oh I just want to know you [Verse 2] So are you coming clean I'd give anything to know Now that you let your colors show Are you still standing on your own? You're still a part of me like the water in my lungs You're like the venom in my blood [Pre-Chorus] [Chorus] [Bridge] Ohhh Oh oh, oh oh Oh oh, ohhh Oh whoa, whoa ohh [Chorus] Oh ohhh

 

Vertaling

[Verse 1] I've been listening I've got my ear to the ground Ik heb geen enkel geluid gehoord dat vertrouwd is Je fluistert altijd, maar je stem is niet van jezelf Tenminste niet degene die ik heb gekend [Pre-Chorus] En ik hoop dat je op een dag je weg terug naar mij zult vinden Zeg niet dat het te laat is voor ons Het is nog niet te laat voor mij Ohh [refrein] Hoog en laag heb ik naar je gezocht Vertel me waar je heen bent gegaan Ik, ik bewoog zo langzaam maar ik beweeg niet naar je toe Oh ik wil je gewoon kennen [Vers 2] So are you coming clean Ik zou alles geven om het te weten Now that you let your colors show Sta je nog steeds op je eigen? Je bent nog steeds een deel van me zoals het water in mijn longen Je bent als het gif in mijn bloed [Pre-Chorus] [refrein] [Bridge] Ohhh Oh oh, oh oh Oh oh, ohhh Oh whoa, whoa ohh [Chorus] Oh ohhh