Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: courtney love Songtekst: plump

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: courtney love - plump ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van plump? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van courtney love! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van courtney love en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals plump .

Origineel

He shakes his death rattle Spittle on his bib And I don't do dishes I throw them in the crib I'm eating you I'm overfed Your milk's in my mouth It makes me feel Now I've stumbled here Failed to make it mine They say I'm plump But I threw up all the time I'm eating you I'm overfed Your milk's in my mouth It makes me feel Do you fake it for me like I? Do you fake it for me like I? Do you fake it for me like I? My baby's in her arms Crawling up her legs Like a liar at a witch trial You look good for your age I'm eating you I'm overfed Milk's in my mouth It makes me feel

 

Vertaling

Hij schudt met zijn doodsrammelaar Spuug op zijn slabber En ik doe de afwas niet Ik gooi ze in de wieg Ik eet je op Ik ben overvoed Jouw melk zit in mijn mond Het geeft me het gevoel Nu ben ik hier gestruikeld Mislukt om het de mijne te maken Ze zeggen dat ik mollig ben Maar ik heb de hele tijd overgegeven Ik eet je op Ik ben overvoed Jouw melk zit in mijn mond Het geeft me het gevoel Doe je alsof voor mij zoals ik? Doe je net alsof voor mij zoals ik? Doe je net alsof voor mij zoals ik? Mijn baby zit in haar armen Kruipt tegen haar benen Zoals een leugenaar bij een heksenproces Je ziet er goed uit voor je leeftijd Ik eet je op. Ik ben overvoed Er zit melk in mijn mond Het geeft me het gevoel