Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cousin kevin Songtekst: lipstick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cousin kevin - lipstick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lipstick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cousin kevin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cousin kevin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lipstick .

Origineel

Your lipstick covers me. It stays when you leave. It's red like a setting sun. I'm gonna wear it home. -Chorus:7 You painted me. You painted me. I wish I was the only one. Your lipstick comforts me. Your lips keep touching me. I don't feel the lies. I know they all can see. -Chorus: You painted me. You painted me. You painted me. You painted me. -Solo -Chorus: You painted me. You painted me. You painted me. You painted me. I wish I was the only one. I wish I was the only one. When I'm on the stage you wont be a memory, cause there's a sea of red and it's coming to me. It's red, it's red, I remember it red. It's red, it's red, I remember it red. Now it's gone like a setting sun. You're gone like a setting sun. You're gone like a setting sun. You're gone like a setting sun. You're gone like a setting sun. You're gone.

 

Vertaling

Je lippenstift bedekt me. Het blijft als je weggaat. Het is rood als een ondergaande zon. Ik ga het naar huis dragen. -Chorus:7 Je hebt me geverfd. Je hebt me geschilderd. Ik wou dat ik de enige was. Je lippenstift troost me. Je lippen blijven me aanraken. Ik voel de leugens niet. Ik weet dat ze allemaal kunnen zien. -Chorus: Je hebt me geschilderd. Je hebt me geschilderd. Je hebt me geschilderd. Je hebt me geschilderd. -Solo -Chorus: Je hebt me geschilderd. Je hebt me geschilderd. Je hebt me geschilderd. Je hebt me geschilderd. Ik wou dat ik de enige was. Ik wou dat ik de enige was. Wanneer ik op het podium sta zal je geen herinnering meer zijn, want er is een zee van rood en het komt naar me toe. Het is rood, het is rood, ik herinner me het rood. Het is rood, het is rood, ik herinner me het rood. Nu is het weg als een ondergaande zon. Je bent weg als een ondergaande zon. Je bent weg als een ondergaande zon. Je bent weg als een ondergaande zon. Je bent weg als een ondergaande zon. Je bent weg.