Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: covenant Songtekst: happy man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: covenant - happy man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van covenant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van covenant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy man .

Origineel

I don't love anyone No, I just want my fun I'm a happy man Yes, I'm a happy man I'm a happy man Yes, I'm a happy man I don't love anyone No, I just want my fun I'm a happy man Yes, I'm a happy man I'm a happy man Yes, I'm a happy man I'm a happy man Yes, I'm a happy man I'm a happy man Yes, I'm a happy man Yes, I'm a happy man

 

Vertaling

Ik hou van niemand Nee, ik wil gewoon mijn plezier Ik ben een gelukkig man Ja, ik ben een gelukkig man Ik ben een gelukkig man Ja, ik ben een gelukkig man Ik hou van niemand Nee, ik wil alleen mijn plezier Ik ben een gelukkig man Ja, ik ben een gelukkig man Ik ben een gelukkig man Ja, ik ben een gelukkig man Ik ben een gelukkig man Ja, ik ben een gelukkig man Ik ben een gelukkig man Ja, ik ben een gelukkig man Ja, ik ben een gelukkig man