Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: covenant Songtekst: winter comes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: covenant - winter comes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter comes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van covenant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van covenant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter comes .

Origineel

So the winter comes where we belong I feel the cold within my heart I see the night deep in your eyes The winter comes at last Here the winter comes again Here the winter comes again Here the winter comes again Here the winter comes again So the winter comes where we grow strong I hear your words melt like snow (On my skin) I taste your kiss, it tastes like snow The winter comes to last My tongue is frozen to the ground I cry alone for times to come It beats the daylight out of me The winter comes to seize the day The winter comes to seize the day Here the winter comes again Here the winter comes again Here the winter comes again Here the winter comes again Again Again

 

Vertaling

Dus de winter komt waar we thuishoren Ik voel de kou in mijn hart Ik zie de nacht diep in je ogen De winter komt eindelijk Hier komt de winter weer Hier komt de winter weer Hier komt de winter weer Hier komt de winter weer Zo komt de winter waar we sterk worden Ik hoor je woorden smelten als sneeuw (Op mijn huid) Ik proef je kus, hij smaakt als sneeuw De winter komt tot het laatst Mijn tong is bevroren aan de grond Ik huil alleen voor de tijden die komen gaan Het slaat het daglicht uit me De winter komt om de dag te grijpen De winter komt de dag grijpen Hier komt de winter weer Hier komt de winter weer Hier komt de winter weer Hier komt de winter weer Opnieuw Nogmaals