Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cowboy crush Songtekst: some men don t cheat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cowboy crush - some men don t cheat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van some men don t cheat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cowboy crush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cowboy crush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals some men don t cheat .

Origineel

Some man dont cheat so you can come right here with me shawty i can tell you everything yeaaa maybe i can say what you want me to say i can show you the right man that you need to get right now Hey ladys i can tell you some man dont cheat if you want to hear the truth just come right to me and i acn show you the right man

 

Vertaling

Sommige mannen bedriegen niet dus je kunt hier bij mij komen. Shawty, ik kan je alles vertellen. Jaaaa Misschien kan ik zeggen wat jij wilt dat ik zeg. Ik kan je de juiste man laten zien die je nu moet hebben Hey ladys ik kan u vertellen sommige mannen bedriegen niet als je de waarheid wilt horen kom dan gewoon naar mij toe en ik kan je de juiste man laten zien.